Розкрутка сайту: з чого розпочати завоювання ТОП-позицій у пошуковій видачі?

Розробка сайту — це лише початковий етап, після якого слідує найскладніше — його просування. Здавалося б, під час створення інтернет-ресурсу було враховано всі деталі, продумано наповнення, але не вистачає одного — аудиторії.

З чого варто розпочати завоювання ТОП-позицій у пошуковій видачі?

Пошукова оптимізація сайту – це основа. Пошукові системи постійно змінюють алгоритми. Щоб займати топові місця у пошуковій видачі потрібно старанно працювати, відстежувати тренди та постійно робити аудит видачі власного ресурсу.

Додатково важливо:

  • правильно налаштувати URL;
  • позбавитися дублів, ретельно опрацювати сторінки, на яких є помилки;
  • сховати від індексації нецільові сторінки;
  • наповнювати ресурс лише якісним контентом.

Завдяки цим умовам можна гарантувати просування сайту з трафіку. Слід приділяти достатньо уваги візуальному та графічному наповненню, а також текстам. Тут необхідно довести пошуковим системам, що ви пропонуєте лише корисний контент, за який готові поручитись різні авторитетні ресурси. Йдеться про просування сайту за допомогою посилань. Тут також є деякі важливі особливості:

  • місце, де ви будете розміщуватись (завдяки одному ресурсу з гарною репутацією можна отримати багато трафіку);
  • для просування сайту важливим є якісний контент та довгий термін існування інтернет-ресурсу;
  • важливо підбирати сайти (які пройшли індексацію) відповідно до вашої тематики.

Після складання переліку ресурсів, де ви бажаєте розміщуватись, можна переходити до наступного етапу — придбання посилань для просування в каталогах та на спеціальних біржах.

Які ще є способи розкручування сайту?

Розкрутка сайту неможлива без сильної команди, що складається з PPC-фахівця, SMM-менеджера, копірайтера та дизайнера. При цьому важливо використовувати просування у соціальних мережах та рекламу в пошукових системах.

Розкрутка інтернет-ресурсу в соцмережах - це ідеальний варіант для власників інтернет-магазинів. У разі важливо використовувати рекламні біржі і забувати упорядкування портрета цільової аудиторії.

Щодо реклами в пошукових системах, то для цього потрібні цікаві промо-ролики, які допоможуть знайти клієнтів в обмежені терміни. Це допоможе привести на сайт цільову аудиторію та одразу почати заробляти.

Головне у питанні розкрутки сайту – визначитися з цілями просування, працювати на всіх фронтах та постійно наповнювати ресурс якісним контентом.

© 2008 - 2023 Webdesign Odessa
Создание - Раскрутка - Поддержка