Скільки коштує розробка сайта в Україні

Скільки коштує сайт? Запитайте розробника, і він відповість ще більшою кількістю питань : «Який тип сайту потрібний?», «Яка структура, розмір, дизайн і інше?». Створення сайту - індивідуальний проект, і вартість його залежить від певних чинників. Більше того, вартість однакових замовлень у різних виконавців часто сильно відрізняється. Ви можете орієнтуватися на наші розцінки, які знаходяться в середньому ціновому сегменті серед IT- компаній.

В першу чергу, ціна залежить від складності робіт. Чим складніше і масштабніший ресурс, тим він дорожчий.

Скільки коштує сайт — вартість сайту

Щоб точніше визначити вартість сайту, необхідно визначити об'єм і складність робіт. Важлива складова - технології. Чим складніше мова програмування, тим вище розцінки на послуги програмістів. Нерідко для web- ресурсів створюються 3D-моделі і інтерактивні анімації, які також впливають на вартість створення сайту. У кожного етапу є ряд особливостей, які впливають на кінцеву ціну.

Актуальні ціни на розробку сайту у 2020 році

Дизайн

Сюди входить розробка структури, прототипирование, створення дизайн-концепта і макету. Ви можете вибрати шаблон, який дизайнер допрацює і настроїть під функціонал сайту, такий підхід не вимагає великих витрат. Чи замовити унікальний проект, дизайнер з нуля промальовує усі елементи сайту. Це займає більше часу і коштує дорожче. Таке рішення потрібне для іміджевих сайтів, в іншому, вибір залежить від вас.

Програмування

Чим досвідченіше програміст, тим дорожче він бере за годину роботи, але і працює швидше. Вибір рейта фахівця залежить від складності функціонала. складні завдання вигідніше віддати фахівцеві рівня Middle або Senior, прості, - Junior. Компанії автоматично розподіляють завдання усередині команди між фахівцями потрібного рівня.

Система адміністрування

Для управління контентом без допомоги фахівців потрібна CMS. Вона дозволить легко міняти ціни, додавати нові товари і категорії.

Знову два варіанти. Готові CMS - універсальні, враховують усі потреби власників - дешевше. Чи індивідуальна CMS - розробка з нуля під ваші потреби - дорожче.

Хостинг

Обмежень за вартістю немає, можна узяти навіть безкоштовний. Але підвищується ризик втрати відвідувачів із-за нав'язливої реклами і збоїв в роботі. Ми рекомендуємо не економити на якості.

Пошукова оптимізація

Внутрішня оптимізація на етапі розробки дозволить вашому ресурсу швидше вийти в топ по ключових запитах і підготує його до подальшого seo- просування.

Як ціна залежить від виконавця

При виборі підрядника у вас є мінімум три варіанти: зробити самому, найняти фрілансера і звернеться в компанію по веб-розробці.

За наявності необхідних навичок і часу можна зробити ресурс самостійно. Альтернатива - конструктор з готовими рішеннями. Результат - шаблонне рішення, ціна - ваш час.

Послуги фрілансеров коштують недорого. Але існує безліч підводних каменів. Надійність завжди викликає сумніви, і довіряти таку серйозну роботу незнайомій людині покладаючись тільки на його порядність - не краща ідея. Також ви ризикуєте якістю, знайти досвідченого фахівця на фрилансовой біржі, завдання не з легенів. А коли над проектом працює одна людина терміни можуть дуже сильно затягнутися.

Замовляти розробку в IT- компанії - не дешево. Але успіх клієнта - наочна демонстрація професіоналізму компанії. Тому можете бути упевнені, що виконавець зацікавлений у благополуччі вашого бізнесу. При виборі орієнтуйтеся на репутацію і досвід.

Розробка ресурсу - це не набір шаблонних дій : беремо вподобаний дизайн, прикручуємо необхідний функціонал, тестуємо, поправляємо і готово. Слід враховувати усі чинники, що впливають на ефективність в певній ніші. З таким завданням впорається не кожен. Тому при створенні сайту дешевше - не означає краще.

Якщо ви вже знаєте, яким має бути ваш сайт і хочете упізнати його точну вартість, ви можете зв'язатися з нами для безкоштовної консультації.

© 2008 - 2023 Webdesign Odessa
Создание - Раскрутка - Поддержка