Вибираємо хостинг - поради

Створення нового інтернет-ресурсу непорушно пов'язане з вибором правильного хостингу. Це необхідно, щоб файли перебували на сервері в мережі, а не на локальному ПК і були в будь-який момент дешеві незалежно від того, чи приєднаний ваш комп'ютер до мережі чи ні. Послуги з надання хостингу платні, але з деякими обмеженнями щодо набору та обсягу функцій зустрічаються і безкоштовні варіанти. Для першого ж сайту та спроби власних сил у сайтобудуванні вони підходять просто ідеально.

Звичайно,  платний хостинг за якістю сервісів набагато їх перевершують, але для навчання безкоштовно повною мірою вистачить, і певна обмеженість виправдається повною відсутністю оплати.
На що ж обов'язково слід звернути свою увагу при виборі якісного хостингу та компанії, що його забезпечує.

Кількість дискового сховища, що дозволяється на своєму сервері

Він безпосередньо залежить від того яким буде майбутній ваш сайт, скільки буде вміщати в собі сторінок, яка інформація буде на ньому розташована: легкий і простий текст, що займає небагато місця або інформація з картинами, можливо сховище різного медіа контенту - відеотека, музика , фото чи багато ПЗ. Чим він більший, тим звичайно краще, але це проявляється на другому пункті – ціні.

Ціна

Тут потрібно вибрати найнеобхідніший вашим потребам паритет інших факторів та ціни, згаданої кількості сховища, обсягу та стабільності трафіку. Найкращі хостери ніколи не можуть надавати свої послуги за копійки – це потрібно розуміти.

Кількість трафіку

Це та сама кількість інформації, яку зможуть завантажити з вашого ж сайту його візитери, якщо відвідуваність сайту імовірно не дуже величезна, то можливо вибрати хостинг з обмеженням трафіку за більш низькою ціною, але при деякому перевищенні певного порога, ресурс стане недоступним. Це обмеження трапляється усім неоплачуваних хостингах. Краще обрати дорожчий, але анімітніший тариф.

Безперебійність та стабільність у роботі сервера

Не дуже приємно коли ваш сайт досить часто не доступний через поломки, а також заходи щодо профілактики або нерідкого відключення з якихось інших причин. Так як досить часто буває, що рівень якості не відповідає оголошеній ціні, а також при великій вартості сервер часто виявляється недосяжним, то цьому пункту потрібно приділити особливу увагу.

На оплачуваних серверах достатньо вибрати час надання та відповідний тариф хостингу, в більшості випадків надається можливість альтернативності від декількох місяців до декількох років, пройти реєстрацію та оплатити послуги, щоб максимально швидко приступити до створення свого сайту.

© 2008 - 2023 Webdesign Odessa
Создание - Раскрутка - Поддержка