Зовнішня оптимізація і просування сайту

Хотілося б поговорити про зовнішню оптимізацію ресурсу. Під цим терміном ховаються два основні елементи - нарощування посилальної маси для сайту, що просувається, а так само популяризація проекту в соціальних сайтах. Виходячи з цього робимо висновки. Ресурс просувається двома шляхами, перший з яких грунтуватиметься на роботі з пошуковими системами, другий же спосіб має трохи інші цілі. Тут важливий професійний підхід і гарантія результату.

Поговоримо детальніше про перший метод зовнішньої оптимізації ресурсу. Точніше про SEO просування, головна мета якого нарощування посилальної маси. Адже будь-яке посилання з іншого сайту це деяка рекомендація одній інтернет сторінки інший. Отже, чим більше подібних документів, що посилаються, тим більше вірогідності того, що він буде вищий в пошуковій видачі. До того як ознайомитися з основними методами отримання посилань, важливо згадати об анкоре посилання. Адже він визначає користь посилання.

Тепер власне про методи отримання посилань:

  1. Статейний маркетинг. Про Плюси і мінуси просування сайту статтями я вже писав в попередніх статтях. Гідність цього методу в його природності. Іншими словами ми розміщуємо тематичні статі на тематичних ресурсах, з впровадженням в статтю посилання на свій проект.
  2. Старий перевірений метод - купівля посилань. При великому бюджеті, сайт можна вивести по будь-якому запиту в ТОП пошукової видачі.
  3. Каталоги і соц. закладки. Це швидкий, але на жаль малоефективний спосіб.
  4. Обмін. При цьому важливо дотримуватися акуратності. Адже його треба робити з тематичними проектами.

Ну а якщо у Вас просто бракує часу і Ви зайняті іншими бізнес процесами, то можна довірити роботу по просуванню свого сайту або інтерні магазину професіоналам своєї справи і вибрати компанію нашу команію «Webdesign Odessa». По вказаному посиланню знайдете усю необхідну інформацію.

Що стосується 2 методу. Це вже SMO - маркетинг, який робиться в соціальних медіа. В цьому випадку ресурс вже не так залежить від ПС. Вибирати метод просування сайту в пошукових системах тільки вам. Можна скористатися обома відразу, але це вимагає часу і фінансових коштів.

© 2008 - 2023 Webdesign Odessa
Создание - Раскрутка - Поддержка