Як зробити багатосторінковий сайт

Багатосторінковий сайт - це ресурс, що складається з двох і більше сторінок. Такі майданчики, як правило, легко оптимізуються, відмінно просуваються. Дизайн добре підходить практично для будь-якого типу проекту. Приклади можна знайти на просторах інтернету.

З ростом мобільних і соціальних медіа, прості, швидкі, чуйні односторінники є одними з найпопулярніших веб-тенденцій. Однак багатосторінники, які визначаються традиційними навігаційними потоками, добре відомі і користуються довірою користувачів.

Чим відрізняється односторінковий сайт від багатосторінкового

  • Багатосторінковий шаблон пропонує необмежену масштабованість. Створіть стільки сторінок, пунктів, підпунктів, скільки хочете, розширюйте систему навігації. Пам'ятайте, що тип навігаційного дизайну, який ви виберете, залежатиме від глибини структури.
  • За навігацією легко стежити. Цей тип сайтів існує з 90-х років, це означає, що більшість користувачів знайомі з ним, а головне часто очікують бачити схожий інтерфейс. Якщо за навігацією легко стежити, послуги будуть краще продаватися.
  • Сайти з кількома сторінками мають потужні можливості SEO-просування, завдяки більшій кількості контенту. Хоча потенціал пошукового просування багато в чому залежить від стратегії цифрового маркетингу. Просто наявність потенціалу для оптимізації - відмінний початок.

Найкращий спосіб вибору, між односторінковим і багатосторінковим дизайном - це врахувати кількість контенту, а також кількість послуг компанії. Чи є контент швидким і легким для перегляду, або є багато інформації для зацікавлених користувачів, яку обов'язково потрібно розмістити.

Крім того, односторінник не є ідеальним кандидатом для зростаючого бренду, оскільки його можливості масштабування обмежені. Вони, як правило, мають вузьку спрямованість, тому не підходять великого, складного, різноманітного використання інформації. Тому, навіть якщо ви працюєте з невеликим сайтом, подумайте про те, де ви опинитеся через кілька років. Пам'ятайте про це при виборі між односторінковим і багатосторінковим дизайном.

Розглянемо види багатосторінників:

  • Візитка. Призначена для того, щоб представити основну інформацію про компанію, власника, послуги.
  • Корпоративний. Полегшує комунікаційні процеси між співробітниками, її філіями, дочірніми структурами. Вони завжди говорять на користь компанії. Несуть інформаційний характер для клієнта, а також співробітника. В очах відвідувачів корпоративний сайт - це частина репутації компанії.
  • Інтернет-магазини. Спрямовані на продаж якоїсь продукції. Володіє особливістю - наявністю кошика, в який ви відправляєте вподобаний товар. З розширенням асортименту можуть постійно оновлюватися.
  • Інформаційні портали. Повинні постійно оновлюватися, оскільки їхнє завдання - висвітлення свіжої, актуальної інформації.

Як розробити багатосторінковий сайт

Звернувшись до студії розробки, вам не доведеться займатися пошуком хорошої команди програмістів. Однак, необхідно максимально точно, а головне детально сформулювати техзавдання, до якого увійде: опис корпоративного стилю, дизайну, послуг, товарів, мети компанії, її структура. Всі сторінки повинні бути об'єднані дизайном, який позитивно сприймався б відвідувачами. До того ж, інформацію необхідно систематизувати і структурувати. Все це можуть забезпечити професіонали.

На підсумкову ціну впливають такі фактори, як: обсяг контенту, складність структури. Над проектом працюватимуть: копірайтер, дизайнер, маркетолог, SEO-оптимізатор, програміст та ін. У майбутньому вам може знадобитися постійна тих підтримка, щоб трохи змінювати структуру, додавати розділи з новими послугами.

© 2008 - 2023 Webdesign Odessa
Создание - Раскрутка - Поддержка