Способи заробити онлайн, офлайн і з дому

У нашій статті ви дізнаєтеся, скільки часу потрібно, щоб отримати додатковий дохід, будь то фріланс в Інтернеті, перевезення пасажирів або продаж ваших речей.

Хочете заробляти, але не знаєте з чого почати? Не хвилюйтеся, ви не самотні, і ми вам допоможемо з цим розібратися.

Ми зібрали 25 легальних способів заробити гроші і розкрили кожен варіант залежно від того, як швидко ви можете приступити до роботи і отримувати гроші. Хоча більшість воліє швидкі гроші, не скидайте з рахунків «повільні» підробки, оскільки в довгостроковій перспективі за них можна виручити набагато більше.

Як заробити гроші в Інтернеті

Заробіток в Інтернеті - це те, що приваблює всіх в гіг-економіці. Якщо ви прагнете стати інфлюенсером в соціальних мережах з шестизначним доходом або просто хочете збільшити свій регулярний дохід за допомогою підробок, ми знайшли кілька прийнятних варіантів.

Будь ласка, вкажіть фрілансер у Інтернеті

Заробляйте гроші в Інтернеті за допомогою таких сайтів, як Upwork, Fiverr і Freelancer.com. Ці сайти пропонують можливості для виконання різних позаштатних робіт, таких як написання текстів, програмування, дизайн, маркетинг, введення даних і робота в якості віртуального помічника. Вільно володієте другою мовою? Відвідайте такі сайти, як Gengo або One Hour Translation, або почніть бізнес через власний сайт. Незалежно від того, яким видом фрілансу ви займаєтеся, стежте за поточними розцінками за ту роботу, яку ви виконуєте, щоб знати, чи берете ви занадто багато або занадто мало.

Загальний час: отримання першого підробітку може зайняти деякий час.

Трудомісткість: 24 години.

Як легко почати: легко, якщо у вас є досвід.

Віковий поріг: 13 +, але залежить від сайту.

Швидкість оплати: залежить від сайту.

Необхідно знати:

  • Upwork схвалить ваш профіль протягом 24 годин. Але майте на увазі, що на отримання першого замовлення може знадобитися час.
  • Оплата залежить від сайту. На Upwork вам платять після того, як ви і клієнт перевірите роботу, через 10 днів після закінчення розрахункового періоду. На Fiverr гроші виплачуються після завершення замовлення, але ви не можете вивести кошти ще 14 днів.

Вимоги:

  • Upwork вимагає, щоб користувачі були не молодшими 18 років. Fiverr встановлює вікову вимогу на рівні 13 років. Freelancer.com вимагає, щоб користувачам було не менше 16 років.
  • Деякі сайти вимагають, щоб ви були громадянином США або постійним мешканцем.

Тестуйте веб-сайти та програми

Ще один спосіб заробити гроші, не виходячи з дому - це на таких сайтах, як UserTesting.com. Вам платять за ваші думки про те, наскільки добре - чи не дуже - працюють певні веб-сайти і додатки. Вам потрібно буде пройти короткий тест, щоб бути прийнятим, потім вам будуть платити 10 доларів за кожен 20-хвилинний тест, який включає в себе запис і відповіді на чотири наступні письмові питання. Або ви можете заробити до 120 доларів за участь у відеогляді з клієнтом після проходження тесту.

Загальний час: час затвердження може варіюватися.

Трудомісткість: менше години.

Як легко почати: легко, якщо у вас є технічне оснащення і ви пройшли пробний тест.

Віковий поріг: 18+.

Швидкість оплати: сім днів.

Необхідно знати:

  • Як правило, в процесі подачі заявки вам необхідно пройти пробний тест як частину процесу.
  • Ви почнете отримувати можливості тестування після того, як ваша заявка буде схвалена.
  • Терміни затвердження можуть змінюватися.
  • Ви отримуєте оплату через сім днів після завершення тестування веб-сайту або програми.
  • Оплата проводиться через PayPal.

Вимоги:

  • Вам має бути не менше 18 років.
  • Вам потрібен комп'ютер, з'єднання з інтернетом і мікрофон.
  • Тестувальникам мобільних додатків також необхідний мобільний телефон або планшет на базі Android або iOS.

Підбирайте завдання на Amazon Mechanical Turk

Навіть в епоху автоматизації деякі види робіт як і раніше вимагають участі людини. Компанії часто віддають ці робочі місця на аутсорсинг через такі сервіси, як Amazon Mechanical Turk. Завдання, які вам будуть призначені, можуть бути втомливими - маркування зображень, розшифровка відео, класифікація квитанцій - і можуть зайняти від декількох хвилин до декількох годин. Замовники встановлюють ціну за кожне завдання і отримують схвалення готового продукту, перш ніж платити вам. Це може залишити місце для шахрайства, так що вивчіть все уважно. Приєднуйтесь до спільноти, такої як форум MTurk Crowd, або до гілок обговорення MTurk і Turker Nation на Reddit, які допоможуть вам уберегтися від шахраїв. Ці спільноти можуть відповісти на запитання і дати реалістичне уявлення про те, на який заробіток ви можете розраховувати.

Загальний час: кілька днів на схвалення.

Трудомісткість: залежить від вибраного вами завдання.

Як легко почати: легко, якщо у вас є певні навички.

Віковий поріг: 18+.

Швидкість оплати: ви отримуєте оплату після затвердження роботи, що може зайняти до 30 днів.

Необхідно знати:

  • Невідомо, скільки часу потрібно Amazon для розгляду вашої заявки, але, згідно з гілкою обговорення, MTurk на Reddit, може знадобитися кілька днів на схвалення або відмову.
  • Після того, як ви відправите свою роботу, замовник має 30 днів, щоб затвердити її.
  • Ви можете перевести свої доходи на свій банківський рахунок або покласти на подарункову картку Amazon.

Вимоги:

  • Вам має бути не менше 18 років, щоб зареєструватися в Mechanical Turk.
  • Вам також потрібен обліковий запис Amazon для реєстрації в Mechanical Turk.

Проходьте опитування за гроші

Ви можете заробляти вдома, беручи участь в онлайн-опитуваннях, але не сподівайтеся, що вам вдасться зірвати куш. Сайти-опитувальники зазвичай не пропонують великих виплат, а багато сайтів більше підходять для отримання подарункових карток, ніж готівки. Деякі з найбільш популярних сайтів для проведення опитувань включають Swagbucks і Survey Junkie.

Загальний час: це займе деякий час.

Трудомісткість: всього кілька хвилин.

Як легко почати: дуже легко. Просто зареєструйтеся і почніть.

Віковий поріг: від 13 до 18 +.

Швидкість оплати: залежить від сайту.

Необхідно знати:

  • Ви можете зареєструватися на сайті і почати брати участь в опитуваннях протягом декількох хвилин.
  • Час, необхідний для отримання оплати, залежить від сайту опитування і від того, скільки часу ви приділяєте проходженню опитувань.
  • Деякі сайти дозволяють перевести гроші в готівку тільки після того, як ви досягнете мінімального порогу заробітку. Наприклад, в InboxDollars поріг становить 30 доларів для першого платежу і 10 доларів для додаткових платежів.
  • Інші сайти опитувань видають бали, які можна обміняти на готівку (через PayPal) або подарункові картки.

Вимоги:

  • На більшості сайтів для проведення опитувань встановлено мінімальний віковий ценз, який коливається від 13 до 18 років залежно від сайту.
  • Окремі опитування можуть мати особливі вимоги. Не дивуйтеся, якщо вас відсторонять від участі в опитуванні без особливих пояснень.

Заробляйте на своєму блозі в якості партнера

Якщо ви блогер з пристойним трафіком, ви можете заробляти гроші, приєднавшись до партнерської мережі. Партнерам (тобто вам) платять, коли хтось переходить з вашого сайту на сайт партнера і щось там купує. Деякі блогери заробляють таким чином великі гроші.

Загальний час: створення аудиторії може зайняти досить багато часу.

Трудомісткість: за допомогою шаблонів блогів створити сайт нескладно.

Як легко почати: почати не так складно. Інша справа - створення регулярного контенту.

Віковий поріг: будь-хто.

Швидкість виплати: в середньому місяць або два.

Необхідно знати:

  • По-перше, вам потрібен блог, обліковий запис у соціальній мережі або інша онлайн-присутність, яка щомісяця приваблює велику кількість відвідувачів.
  • Потім вам потрібно подати заявку і отримати схвалення від мережі партнерської маркетингової мережі, такої як CJ Affiliate, ShareASale, FlexOffers або Amazon Associates.
  • Графіки виплат і порогові значення залежать від партнерської мережі, але очікувати першого платежу доведеться не менше місяця або двох.
  • Amazon Associates виплачує дохід через 60 днів після закінчення календарного місяця, в якому він був отриманий. Ви повинні мати баланс не менше 10 доларів для виплати доходів.
  • ShareASale виплачує дохід 20-го числа кожного місяця, якщо ви в попередньому місяці заробили 50 доларів або більше.

Вимоги

  • Блог, акаунт у соціальних мережах або інша онлайн-присутність, що приваблює постійний потік відвідувачів.

Продавайте свої товари на Etsy

Захоплюєтеся різьбою по дереву, ювелірною справою, вишивкою або гончарною справою? Продавайте свої товари на Etsy, популярному майданчику для ремісників, що продають товари для дому, предмети мистецтва і безділки. За даними веб-сайту, Etsy може похвалитися майже 82 мільйонами активних покупців і виручкою від продажів товарів на суму понад 10 мільярдів доларів у 2020 році.

Загальний час: клієнтам може знадобитися деякий час, щоб знайти вас.

Трудомісткість: може бути досить складно.

Як легко почати: схиляйтеся до «важкого» рівня складності.

Віковий поріг: 13+.

Швидкість оплати: з наступного дня до семи днів після продажу.

Необхідно знати

  • Відкрити магазин Etsy - це найпростіша частина. Це можна зробити за кілька годин.
  • Підготовка до відкриття магазину забирає більше часу. Вам потрібні товари для продажу, фотографії та описи для розміщення, назва для вашого магазину і бізнес-план, який допоможе вам досягти успіху. Навіть коли це все буде зроблено, вам все одно потрібно буде знайти клієнтів. Залежно від того, що ви продаєте, це може зайняти тижні.
  • Як тільки ви продаєте товар, платіж зараховується на ваш рахунок Etsy Payments.
  • У перші 90 днів як продавець платіж зараховується через сім днів після продажу.
  • Після закінчення перших 90 днів платіж зараховується наступного робочого дня.

Вимоги

  • Якщо вам більше 13 років, але менше 18 років, ви можете продавати на Etsy, але будете вважатися неповнолітнім і повинні дотримуватися додаткових правил.
  • Ви повинні мати всі необхідні права на товари, що продаються у вашому магазині.

Отримуйте дохід від реклами на своєму блозі або на каналі YouTube

Перетворите відео з кішками на прибуток. Якщо ваші відео на YouTube або повідомлення в блогах приваблюють велику аудиторію, ви можете заробляти на рекламі. З Google AdSense компанії платять за рекламу вашого контенту. Послуга безкоштовна, але є вимоги, які ви повинні виконати.

Загальний час: запуск може зайняти кілька тижнів.

Трудомісткість: не так вже й складно.

Як легко почати: залежить від того, наскільки добре ви вмієте створювати цікаві відео.

Віковий поріг: 18+.

Швидкість виплати: отримання першої виплати може зайняти багато часу; потім щомісяця.

Необхідно знати:

  • Зареєструватися в Google AdSense досить просто, але активація вашого облікового запису може зайняти від одного дня до декількох тижнів.
  • Зачекайте не менше двох місяців, дохід від реклами почне надходити.
  • Щоб отримати право на виплату, вам необхідно заробити не менше 100 доларів США.
  • Як тільки ви досягнете порогу в 100 доларів, прибуток буде видано між 21 і 26 числом наступного місяця. Отримання платежу через EFT може зайняти від чотирьох до 10 днів, а отримання платежу у вигляді банківського переказу - до 15 днів.

Вимоги:

  • Ваш власний веб-сайт, який був активний не менше шести місяців.
  • Для YouTube вам потрібно понад 1000 передплатників.
  • Вам має бути не менше 18 років.

Станьте інфлюенсером в Instagram

Компанії використовують інфлюенсерів в Instagram - людей з великою кількістю відданих передплатників на платформі - для представлення своїх продуктів. Ви можете взяти участь в акції, подавши заявку через маркетингову платформу, таку як Open Influence або AspireIQ, або зв'язавшись з брендами, з якими ви хочете працювати.

Загальний час: потрібно дотримуватися цього.

Трудомісткість: швидко і легко.

Як легко почати: не так просто. Це дуже конкурентоспроможна платформа.

Віковий поріг: 13+.

Швидкість оплати: залежить від партнерства.

Необхідно знати:

  • Створити акаунт в Instagram можна швидко, але для того, щоб набрати передплатників, потрібен час. Витратьте кілька місяців на набір аудиторії, щоб залучити рекламодавців.
  • Як тільки у вас з'явиться достатня кількість передплатників, вам потрібно буде знайти оплачувані можливості. Ви можете зробити це через партнерські мережі або запропонувати себе брендам, з якими хочете працювати.
  • Час отримання вашого платежу залежатиме від умов вашої угоди, але партнерські мережі зазвичай виплачують прибуток через місяць після завершення кампанії.

Вимоги:

  • Акаунт в Instagram з відданими і активними передплатниками.
  • Вам також потрібно буде відповідати вимогам будь-якої партнерської мережі.

Монетизуйте свій канал Twitch

Ігри можуть бути способом заробітку з дому, якщо у вас є постійні передплатники на Twitch, улюбленому сайті для геймерів. Мовники можуть отримувати пожертви (донати) від глядачів і навіть отримувати частку доходів від передплати та реклами, якщо вони досягають статусу партнера.

Загальний час: можливо, доведеться грати в довгу.

Трудомісткість: швидко і легко.

Як легко почати: легко почати; потрібен час, щоб набрати передплатників.

Віковий поріг: 13+.

Швидкість оплати: Щомісяця.

Необхідно знати:

  • Ви можете запустити канал Twitch і почати стримати через день, але для набору передплатників будуть потрібні тижні або навіть місяці.
  • Доходи від пожертвувань можуть бути виведені досить швидко, залежно від методу виплати.
  • Дохід від передплати і реклами, отриманий в якості партнера Twitch, виплачується через 15 днів після закінчення місяця, і для запиту виплати вам необхідно мати на балансі не менше 100 доларів.

Вимоги:

  • Щоб стати партнером Twitch і претендувати на частку від продажів ігор, реклами і доходів від передплати, вам необхідно досягти певних показників за кількістю переглядів і трансляцій.
© 2008 - 2023 Webdesign Odessa
Создание - Раскрутка - Поддержка