Покрокова інструкція по просуванню сайту

Професійне просування сайтів в ТОП популярних пошукових систем дає їх власникам так звану органічну видачу. Людина, що відправила релевантний запит, побачить ваш ресурс в першій п'ятірці. Перейде на нього. Так власник ресурсу отримає потенційного, і зацікавленого, клієнта за мінімальною ціною. Давайте подивимося, як організовано просування сайтів в Нижньому Новгороді так, щоб процес приніс максимальний економічний ефект.

Покрокова інструкція просування сайту

  • Будь-який рух по просуванню розпочинається з аналізу актуальної ситуації. Це називається аудит сайту. Веб-аналітик розглядає ресурс в декількох площинах - струкутра, юзабіліті, поведінкові чинники. На основі аудиту даються рекомендації по сео-оптимизации.
  • Одночасно з цим можна запустити процес маркетингових досліджень, який торкається ринку в цілому, конкретного товару/послуги, конкурентів.
  • Після аудиту і маркетингового аналізу складається план розвитку ресурсу у різних напрямах.
  • Початок робіт по внутрішньому і зовнішньому просування сайту. Сюди входить модернізація/кластеризація семантичного ядра, створення нових сторінок, технічна оптимізація(наприклад, швидкість роботи ресурсу), поліпшення контенту, прописування мета-тегов. Після цього нарощується посилальна маса. Збільшується або підтримується присутність веб-ресурсу в соціальних мережах, в медіа.

Для тих, хто замовляє просування сайту, важливо розуміти, що це - процес трудомісткий. Займає деякий час. Наприклад, щоб підняти сайт в ТОП, використовуючи методи білої оптимізації, фахівцеві знадобиться термін від 3-х місяців до року. І те, якщо сайт не молодий. І при розкручуванні ресурсу можна зіткнутися з масою підводних каменів, в першу чергу треба розглядати рівень конкуренції в ніші, складність проекту, можливі технічні особливості CMS, приміром якщо це самописный сайт, тобто вірогідність отсутсвия впровадження SEO модулів щоб вписати навіть ті ж самі банальні метадані. Також перед початком робіт може виявитися, що на ресурс накладені фільтри пошукових систем, що вже утрудняє успішне початкове розкручування. Не мало выжным чинником, також являється періодичне наповнення ресурсу контентом, відео матеріалами, цінами і іншими складовими. Якщо ви відчуваєте, що виконувані роботи не дають результату краще звернутися у веб-студію.

© 2008 - 2023 Webdesign Odessa
Создание - Раскрутка - Поддержка