Види реклами, яку можна розмістити на сайті

Часто буває таке, що людина, створив ресурс, сайт виявився дуже цікавий користувачем, і на нього йде щоденний приплив відвідувачів близько 2-5 тисяч. Людина, який створив це добро розуміє, що йому потрібен більш якісний хостинг, відповідно, більше коштів витрачати на айті обслуговування і сервіс хостингу і він замислюється, як монетизувати сайт для окупності витрат. Дана стаття опише всі види заробітку на сайті за допомогою реклами.

Перше - це контекстна реклама

На Вашому сайті розміщується блок посилань, з назвою сайтів і їх описів, за кожен клік по яким, адміністратор ресурсу отримує певну суму грошей. Найбільші партнерки контекстної реклами, це - Яндекс.Директ, Google Adsence, Begun. Але будь-які ресурси не беруть для участі в рекламі. Наприклад, для Яндекс.Директу необхідно, що б сайт був на платному хостингу, з платним доменним ім'ям і мав мінімум 300 унікальних відвідувачів щодня, в Гугл Адсенс беруть всі сайти, але там проблема з виведенням грошей (тільки чеки); і Бігун, що вимагає платний хостинг і мінімум 2 відвідувачами в день.

Друге - тізерна реклама

Так же само, це блок посилань, тільки вже з зображеннями (іноді анімований, іноді немає), це єдина відмінність від контекстної реклами. Цей вид заробітку підходить для розважальних порталів. На даний момент в українському інтернеті найпопулярніші тизерну партнерки, це - Тізернет, бодіклік, адлабс і інші.

Третє - це банери

На сайті розміщується малюнок, його розміри можна змінювати на сайті партнерки, і сайту платять за кількість показів банера (зазвичай за 1000) або за кількість кліків.

Четверте - це різні спливаючі вікна, поп-апи і т.д.

Такий вид реклами називається «агресивна». Так як цей спосіб реклами примусово змушує користувача кликнути на рекламований сайт. Зазвичай такий вид реклами відлякує відвідувачів, тому з цей вид потрібно використовувати дуже акуратно.

Джерело: Діджитал на "Gazette" в Україні

© 2008 - 2023 Webdesign Odessa
Создание - Раскрутка - Поддержка