Як нарощувати посилальний профіль: огляд кращих бірж для купівлі посилань

Посилальний профіль сайту має важливий вплив на SEO-просування, хоча алгоритми пошукових систем постійно піддаються коригуванням. Сервіси пропонують клієнтам працюючі та безпечні інструменти, ефективно підлаштовуючись під плаваючі вимоги. Розповідаємо, з якими біржами можна співпрацювати в 2022 році.

Які біржі існують

Всі біржі умовно можна розділити на 4 групи:

  • купівля вічних беклинків. Посилання розміщується на постійній основі, що робить позитивний вплив на просування, але коштує дорого;
  • оренда. Беклінк живе до тих пір, поки дійсний термін оренди. Недорогі, але в ефективності поступаються вічним;
  • купівля крауд-посилань. Мають нативний формат, фігурують у відгуках і коментарях реальних людей. Надійне рішення при правильному використанні;
  • автоматизація. Роботи виконують первинний добір за заданими параметрами та подальше розміщення. Метод використовується для великих проектів.

Вічні посилання

GoGetLinks

Платформа є піонером ринку, має понад 10-річний досвід. Впроваджено суворий контроль якості: доступ до співпраці отримують близько 20% від усіх сайтів, власники яких подають заявку. Робота виконується вручну: написання текстів і подальша публікація - поле відповідальності реальних вебмайстрів. Реалізовані гарантії невдалення URL-сторінки протягом півроку після розміщення. З мінусів можна виділити високу ціну: близько 30% від бюджету підуть на оплату послуг сервісу, проте надійність знаходиться на максимальному рівні.

PRPosting

Сервіс PRPosting не стягує комісію при поповненні і має мультивалютний рахунок. Взаємодія здійснюється без залучення посередників, а обсяг сайтів-донорів перевищує позначку 44 тисячі: широкий вибір платформ з різними аудиторією і тематикою. Оплата за розміщення - разова, гарантія невдалення - 1 рік. Середній термін розміщення становить 7 днів, статтю автори можуть написати за технічним завданням замовника.

Miralinks

Система орієнтована на статейний маркетинг, ідеальна для просування нульових сайтів з мінімальним посилальним кейсом. Забезпечує швидке і безпечне нарощування позицій ресурсу, наділена наступним функціоналом:

  • гарантований результат;
  • можливість замовити підготовку статей за досить лояльною ціною;
  • розміщення виконується вручну, оплата - одноразова.

Додатково проводиться перевірка унікальності, є режим «безтурботний» за аналогією з роботами під ключ: всі завдання вирішують представники сервісу. Реалізовані можливості для запиту рад, що стосуються структури контенту, а також функція «посилення результату» для забезпечення взаємодії з реальними юзерами.

PRnews

Платформа відрізняється широкою географією роботи, представляючи інтерес для власників сайтів, які планують вихід на міжнародні ринки. У каталозі представлені 200 країн і понад 65 тис. видань. Можлива публікація PR-матеріалів (підтримка 76 мов) із замовленням перекладу всередині майданчика.

Blogun

Платформа Blogun перевірена досвідом і часом, вона бере початок у далекому 2007 році. Підтримує соціальні мережі та блоги, відкриваючи широкі перспективи для нового бізнесу, що активно розвивається. Реалізовані різні тарифні сітки, основний критерій формування ціни - охоплення (чим вище, тим дорожче). Замовник може запросити розробку стратегії просування, підготовку контенту з розміщенням і моніторингом результатів.

GoGetTop

Платформа є проектом холдингу Mirafox, під егідою якого успішно функціонують інструменти, призначені для вебмайстрів. Основний плюс - можливість покупки в розстрочку: платіж розділяють на 3 місяці. Система посилення реалізується автоматично: протягом півроку з донора здійснюватимуть переходи реальні користувачі.

PR.Sape

Компанія PR.Sape приділяє багато уваги вибору майданчиків. Оптимізовано функції пошуку: можна відразу вибрати формат вічного посилання (в огляді, статті, архіві тощо) або замовити пакетну публікацію. Діє розстрочка строком до півроку, але вона доступна для тих, хто вже витратив 1500 руб. і більше. З додаткових можливостей - замовлення контенту у місцевих копірайтерів.

Біржі крауд-посилань

  • Linkbuilder. Єдина ціна для замовлень - 199 руб., можна запросити SEO-аудит. Впроваджено максимальний термін захисту - 3 місяці.
  • Referr. Мінімальне замовлення - 50 штук, беклінк обійдеться в 4,4 долара - недешеве, але надійне рішення.
  • Zapostim. Недорога платформа, що дозволяє конструювати тариф під потреби. Додатково можна підключити страховку від видалення, прискорення розміщення та інші функції.

Автозакуповування

  • PromoPult. Має 14-річний досвід, наділена зручним функціоналом, має ручний режим для досвідчених юзерів. Можна підключити персонального менеджера для мінімізування особистої присутності в проекті.
  • MegaIndex. Має SEO-сервіси для аналітики, перевірки та вирішення інших завдань. Діє максимальна автоматизація, тому процес не потребує тотального контролю.
  • WebEffector. Умови і ставки зафіксовані в прайс-листі, здійснюється автопродвижение. Додатково можна замовити доопрацювання, просування в соціальних мережах і консультативну допомогу.

Оренда посилань

  • Sape. Один з найпопулярніших сервісів, є беклянки для оренди та інші варіанти. База потенційних донорів невелика, але пройшла сувору перевірку. Має високі комісії і поріг мінімального замовлення.
  • Mainlink. У системі представлено понад 1,5 мільйона потенційних донорів. Однак великий вибір обумовлений низькими вимогами, що може викликати проблеми в ході просування і з питань якості.

Насамкінець

При виборі донора для беклінків потрібно враховувати індексацію (присутність сайту в пошукових системах) і склад аудиторії (визначається за допомогою аналізу пошукового трафіку: чим вище, тим краще). Важливе плавне нарощування зворотних посилань: кількісні стрибки неприпустимі, вони вкрай негативно впливають на SEO. Потрібно звертати увагу на контент сайту-донора: живою з активною аудиторією або кілька постів, датованих 2018 роком. До старту кампанії підприємець повинен правильно оцінити свій бюджет і зважити ризики, адже дешеві орендовані беклінкі не настільки надійні, якщо порівнювати з вічними: у деяких випадках краще переплатити і отримати 5 якісних посилань, ніж 100 - сумнівних.

© 2008 - 2023 Webdesign Odessa
Создание - Раскрутка - Поддержка